Αλεξάνδρα ΚορδόσηΣυμβουλευτική Ψυχολόγος / Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια (M.A., BSc., Pg. Dip.)
Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων και της Βρετανικής Ένωσης Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (BPS, HCPC), Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IARPP), Υπό πιστοποίηση Ομαδική Ψυχοθεραπεύτρια από το Yalom Institute (USA).

Ψυχολογία Για Εμάς

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων και Εφήβων

Συνεδρίες ένας - προς- ένα, συνήθως σε εβδομαδιαία βάση, διάρκειας πενήντα λεπτών.

περισσότερα

Θεραπεία Ζεύγους

Συνεδρίες που μετέχουν τα δύο μέλη του ζευγαριού, συνήθως σε εβδομαδιαία βάση,διάρκειας μίας ώρας. Στη θεραπεία ζεύγους παρέχεται ένα κλίμα κατανόησης και εμπιστοσύνης που ενισχύει το ζευγάρι στις ικανότητες του να συζητά και να επιλύει πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα του και απώτερα να λαμβάνει περισσότερη ικανοποίηση μέσα από τη σχέση του.

περισσότερα

Συμβουλευτική Γονέων και Οικογενειακή Θεραπεία

Η συμβουλευτική γονέων περιλαμβάνει συνεδρίες διάρκειας μίας ώρας, όπου μετέχουν συνήθως και τα δύο μέλη του ζευγαριού (κάποιες φορές μόνο το ένα μέλος) και αφορούν τη διαχείριση συγκεκριμένων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σε σχέση με το παιδί / τα παιδιά τους.

Στην οικογενειακή θεραπεία, μετέχουν περισσότερα μέλη της οικογένειας και μελετάται η αλληλεπίδραση τους. Οι συνεδρίες στοχεύουν στη καλύτερη επικοινωνία και διαχείριση των προβλημάτων της οικογένειας σαν σύνολο.

περισσότερα

Συνεδρίες Αυτογνωσίας

Οι συνεδρίες αυτογνωσίας είναι ανοιχτής διάρκειας ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες πενήντα λεπτών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκτήσει το άτομο μία βαθύτερη επίγνωση των αναγκών του, των μοτίβων στη συμπεριφορά του και του τρόπου που σχετίζεται με τους σημαντικούς άλλους.

περισσότερα
english version