Αλεξάνδρα ΚορδόσηΣυμβουλευτική Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια (MA.,BSc.,Pg.Cert.)
Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων και της Βρετανικής Ένωσης Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (BPS, HCPC), Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IARPP), Μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA), Υπό πιστοποίηση Ομαδική Ψυχοθεραπεύτρια από το Yalom Institute (USA) και το Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ).

Ψυχολογία Για Εμάς

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Online Ψυχοθεραπεία - Συνεδρίες Τηλεδιάσκεψης

Οι online συνεδρίες ψυχοθεραπείας χρησιμοποιούνται ευρέως στη χώρα μας και το εξωτερικό, με τη χρήση λογισμικού όπως το skype και το zoom.

Οι συνεδρίες αυτές αποτελούν ιδανική επιλογή για Έλληνες εκτός Αθηνών, Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και επιθυμούν να κάνουν ψυχοθεραπεία στη μητρική τους γλώσσα, για ανθρώπους που λόγω επαγγελματικών ή προσωπικών συνθηκών ταξιδεύουν και για οποιοδήποτε άλλο ατομικό λόγο που δυσχεραίνει τη μετακίνηση (όπως αναπηρία, ατύχημα, κύηση) ή συλλογικό λόγο (όπως η πανδημία κορωνοϊού covid-19). Η χρήση της τεχνολογίας εμφανίζεται αρκετά αξιόπιστη και χρήσιμη στο πλαίσιο της ψυχοθεραπείας καθώς επιτρέπει τη σύναψη και διατήρηση μίας σταθερής και στενής σχέσης μεταξύ θεραπευτή – θεραπευόμενου, ακόμα και μέσω υπολογιστή.

english version